mei 262014
 

Faalangst

Velen zijn bang om fouten te maken en dan met name daarbij gezien te worden door anderen. Wat zullen de buren wel niet zeggen als ze me zo zien?

Dit zijn belangrijke factoren op de weg naar bewustworden. Het zijn belangrijke factoren voor wie zijn levenstaak serieus gaat nemen of ontdekken. Dat komt door het volgende:

Wie bewust is heeft een visie over het leven dat zich nu afspeelt. Deze visie creeert het lopende leven. Daartoe is een helder contact met de ziel noodzakelijk. En om dat te bereiken is heel wat werk vereist. Kort gezegd komt het op het volgende neer:

1: Zoek uit wat je persoonlijke problemen zijn. Doe dat via introspectie en voor wie daartoe geschikt is gebruik de . Verwerk de problemen en ruim ze op.
2: Daardoor ontstaat een gevoeligheid voor de nieuwe energetische impulsen die de mensheid en haar ontwikkeling betreffen.
3: Leer onderwijl dienen zonder persoonlijke ambitie. Dit is zo ongeveer het moeilijkste voor iedereen op dit moment. Dus maak korte metten met persoonlijke ambitie en de hang tot en liefde voor macht.
4: Compleet afzien van de angst om fouten te maken of je te laten leiden door de mening, c.q. goed- of afkeuring van anderen.

Dit kan alleen door steeds het contact met de ziel of de innerlijke kern te zoeken en in stand te houden. Dat wil zeggen door eerlijkheid en innnerlijke concentratie.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)