dec 152013
 

Actuele Taak

In dit rapport beschrijf ik wat u het komend jaar te doen heeft op de twee belangrijke gebieden van het leven: Namelijk: Algemeen: de lopende ontwikkelingen in uw groeiproces.

  1. Dit gedeelte beschijft de structurele kant van uw leven en ontwikkelingen het komend jaard. Het gaat daarbij om uw geschiedenis, uw plaats in de maatschappij en de verhoudingtussen uw persoonlijk, maatschappelijk en relationeel leven.
  2. Charisma en spetterende ontwikkelingen

    Het eerste deel van dit rapport beschreef de structurele kant van uw leven zoals die in de horoscoop wordt aangegeven. Dit gedeelte beschrijft de kant waar de meest spectaculaire kansen liggen en waar waarschijnlijk ook uw grootste verzet ligt, tenminste zolang u nog niet weet dat het leven een
    aaneenschakeling van veranderingen is en u nog de algemene theorie aanhangt die mensen eigen is: dat is dat het hoogste ideaal is een uitzichtsloos, volkomen voorspelbaar leven, genoemd rust en lekker bezig zijn. [ met je tijd verspillen aan zinloze activiteiten.] Uw hele leven lang geeft uw innerlijk u prikkels om uzelf te bevrijden van de innerlijke ballast. Hoe en waar dat dit jaar gebeurt beschrijf ik hier.

U bestelt veilig via PayPal als volgt:

U volgt deze link en bestelt daar de Esoterische Jaarhoroscoop

Reacties

From: ….

To: Dr Martin Boot
Sent: Friday, November 08, 2013 10:25 AM
Subject: Re: My Contact Form

Geachte heer Boot,

U was zo vriendelijk mij Uw boek Leven kun je Leren cadeau te doen. Ik wil U graag laten weten dat ik het een leerzaam interessant vind, eigenlijk een soort gids. Ik zal het nadat ik het uitgelezen heb, aan een vriendin van mij doorgeven, die nog nooit van U had gehoord en aan wie ik veel over mijn door U gemaakte horoscopen heb verteld. Kennis delen maakt deel uit van ons geluksgevoel niet waar. De horoscopen zijn iedere keer weer zo treffend en verbazingwekkend knap door U uitgewerkt en geformuleerd.

Ik zie dan ook graag nog uit naar de ontvangst van de Jaarhoroscoop van de heer Erik Reep, geboren op 31 januari 1951 om 12.55 uur te Bandjarmasin, Kalimantan, Indonesie, aangevraagd op 31 oktober j.l.

Bij voorbaat weer mijn hartelijke dank!

Met vriendelijke groet,

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)